Mobis electronic

Mobis electronic d.o.o. započeo je s aktivnim radom u Hrvatskoj 1992. godine kao poduzeće za proizvodnju, usluge i promet elektroničkih proizvoda. Jedan je od pionira mobilne industrije u regiji i sudjeluje u razvoju hrvatskog telekomunikacijskog tržišta kroz suradnju s različitim svjetskim tvrtkama iz industrije čije proizvode plasira zajedno s operaterima ili kroz vlastitu maloprodajnu i veleprodajnu mrežu.

Misija tvrtke je korisnicima mobilnih tehnologija i uređaja ponuditi pomno odabrane proizvode vrhunskih marki koji nude najbolja suvremena iskustva korištenja. Vođena poznavanjem potreba različitih korisnika, tvrtka u svoju ponudu uvodi mobilne telefone, pametne telefone i odgovarajuću dodatnu opremu koji kvalitetom i cjenovnim rangom istima odgovaraju.

Vizija tvrtke vođena je ciljem da korisnicima nastavi isporučivati najbolje proizvode i usluge koje odgovaraju potrebama potrošača uvijek obnavljajući i diferencirajući ponudu i konstantno ulažući u materijalne i nematerijalne poslovne resurse.

30godinaIznimno uspješnog poslovanja u regiji

150zaposlenih Hrvatska
Srbija
BiH

Tvrtke

                       

 

Tvrtka je započela s radom u Hrvatskoj 1992. nudeći vrhunske proizvode koji pružaju najbolje korisničko iskustvo mobilne tehnologije.

 

Mobis electronic

Tvrtka pažljivo odabire, uvozi i distribuira uređaje i usluge najpoznatijih svjetskih brandova. Konstantno unapređuje znanja s obzirom na potrebe raznih klijenata i proširuje ponudu s odgovarajućim rasponom telefona, pametnih telefona, kompatibilne dodatne opreme i drugim relevantnim proizvodima i uslugama u komunikacijskoj tehnologiji. Danas posluje u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Mobis.hr

Razvijanjem veleprodajne mreže, društvo se upušta u realizaciju maloprodaje pod imenom Mobis.hr. Radi se o renomiranoj trgovini elektronikom sa sjedištem u Zagrebu, specijaliziranom u prodaji mobilnih telefona, pametnih uređaja i dodatne opreme. Nudimo širok asortiman proizvoda vodećih svjetskih brendova, kao što su Apple, Samsung, Xiaomi i Huawei. Kupcima je dostupna i online trgovina s redovitim promotivnim ponudama, dok njihova fizička trgovina u Zagrebu nudi mogućnost osobnog pregleda i kupovine proizvoda. Mobis.hr se ističe kvalitetnim korisničkim servisom i brzim uslugama dostave.

Mobis solar

Nakon uspješnog poslovanja u sektoru mobilne tehnologije, odlučili smo proširiti svoj krug djelovanja prateći trendove i potencijal u energetici, posebice u sektoru obnovljivih izvora energije sa fokusom na solarnoj energiji. Naše poslovanje je usmjereno na prodaju najkvalitetnije solarne opreme i na izgradnju solarne elektrane po principu "ključ u ruke".

Tech Doctor

Servisni centar Tech Doctor d.o.o., kao zasebna tvrtka proizašao je iz dvadesetpetogodišnjeg iskustva i djelovanja servisa mobilnih telefona unutar tvrtke Mobis electronic d.o.o. Dugogodišnja ulaganja u opremu, znanje i ljudske resurse te godine iskustva u poslovima podrške korisnicima učinila su danas Tech Doctor d.o.o. jednim od najboljih i najopremljenijih servisnih centara u regiji. 

 

Djelatnosti

Distribucija i prodaja

Mobis grupa djeluje na tržištima Hrvatske i BiH kroz veleprodaju (otvoreno tržišta, B2B), online prodaju i maloprodaju.

Odjel prodaje posluje s najvećim operaterima u regiji:

Odjel prodaje surađuje s više od 120 veleprodajnih partnera i više od 580 maloprodajnih mjesta u regiji, a proizvode prodaje i putem vlastite maloprodaje na lokacijama:

120+veleprodajnih partnera s više od 580 maloprodajnih lokacija
330+prodajnih lokacija operatera
250+lokacija prodavatelja telekomunikacijskih uređaja

Mobis.hr webshop

           

Redizajnirani mobis.hr webshop je u prve dvije godine rada ostvario brojna priznanja kupaca i struke: 

  • eCommAwards 2021 - Najbolji webshop u kategoriji SEO 

  • eCommAwards 2021 - Najbolji webshop UKUPNI POBJEDNIK

  • eCommAwards 2020 - Najbolji webshop u kategoriji SEO

  • eCommAwards 2020 - Najbolji webshop u kategoriji UX

  • eCommAwards 2019 - Najbolji webshop - prema ocjeni Udruge eCommerce Hrvatska

  • eCommAwards 2019 - Najbolji webshop u kategoriji UX

  • eCommAwards 2019 - Najbolji webshop po izboru struke

  • eCommAwards 2018 -  Najbolji UX i SEO prema odabiru udruge eCommerce Hrvatska i stručne komisije 

  • Shopper's Mind 2018 - Najbolji hrvatski webshop u kategoriji Telco & mobile, dodijelila međunarodna stručna komisija Shopper's Mind istraživanja i kupci

  • eCommAwards 2017 - Najbolji hrvatski webshop, dodijelila udruge eCommerce Hrvatska i 7 najuspješnijih hrvatskih developera

 

Mobis.hr na jednom mjestu nudi široku ponudu različitih modela mobitela, tableta, dodatne opreme, nosive tehnologije, pametnih uređaja za dom, električnih romobila i klima uređaja. Osigurana je i brza dostava na području cijele RH najčešće u roku 2 dana. Na usluzi stoje stručni i ljubazni prodavači. Kontinuiranim razvojem i unaprjeđenjem internetske trgovine pruža se najbolja i najkvalitetnija usluga. 

Posjetite mobis.hr webshop!

Djelatnosti

Nagrade i priznanja

Neke od naših nagrada i dostignuća u više od 30 godina aktivnog djelovanja:

2021. - nagrada eCommerce Hrvatske za "najbolji webshop UKUPNI POBJEDNIK", najbolji webshop u kategoriji SEO i UX

2020. - nagrada eCommerce Hrvatske za najbolji webshop u kategoriji SEO i u kategoriji UX

2019. - nagrada eCommerce Hrvatske za „najbolji webshop po izboru struke“i "najbolji webshop u kategoriji UX"

2018. – nagrada eCommerce Hrvatske za „najbolji webshop u kategoriji UX“ prema ocjenama nezavisnih developera iz HR 2018. i „najbolji webshop u kategoriji SEO“ prema ocjenama nezavisnih developera iz HR (mobis.hr)

2017. – nagrada eCommerce Hrvatske za „najbolji webshop“ prema ocjenama nezavisnih developera iz HR (mobis.hr)

2018. – WEB TRGOVAC GODINE za „najbolji webshop u kategoriji Telco&Mobile“ u HR (mobis.hr) 

2011. – nagrada OUTWARD Outdoor Akzenta za najbolja kreativna rješenja City light i Billboard serija u HR (kampanja: mstore i Imago)

2004. – nagrada HGK Zlatna Kuna za „najuspješnije trgovačko društvo u Zagrebu u 2004. u kategoriji srednjih trgovačkih društava“

2003. – nagrada HGK Zlatna Kuna za „najuspješnije trgovačko društvo u HR u 2002. u kategoriji malih trgovačkih društava“

2001. – VIDI WEB TOP 100 nagrada za „najbolju Internet trgovinu“ shop.mobis.hr prema ocjenama stručnog suda iz HR i svijeta

1999. – najbolje ocijenjena tvrtka u Hrvatskoj na Intercredit listi (izvrsna financijska situacija i najbolji moral plaćanja)

1997. – 2008. više priznanja za najbolji servis mobilnih uređaja u regiji JI Europe od strane partnera i renomiranih svjetskih proizvođača kroz interne audite procesa

Među TOP 500 kompanija u Hrvatskoj tijekom 10 godina ♦ Među TOP 1000 kompanija u Hrvatskoj tijekom 20 godina

Djelatnosti

Nabava

Mobisovi stručnjaci u nabavi stručno odabiru i nabavljaju proizvode vrhunskih marki za najbolja suvremena iskustva korištenja. S 30 godina iskustva te više od 580 prodajnih lokacija kroz distribucijsku mrežu, Mobis uspješno realizira nabavku količina za potrebe tržišta.

Principali

Iznimnu kvalitetu Mobis grupe prepoznali su mnogi svjetski brandovi, pa je tako Mobis ovlašteni uvoznik i/ili distributer proizvoda renomiranih svjetskih kompanija.

 

100+dobavljača u zemlji i inozemstvu

Djelatnosti

Promocija

Odjel promocije plasira i potiče razmjenu informacija o ponudi tvrtke i brandovima koje distribuira imajući na umu najefikasnije alate i načine suvremene komunikacije, za što se redovito educira.

Odjel promocije u našoj tvrtki bavi se oglašavanjem, unapređenjem prodaje, trade marketingom, digitalnim marketingom, direktnim marketingom, event marketingom te odnosima s javnošću.

Odjel promocije ostvaruje veliki broj uspješnih kampanja godišnje, samostalno ili u suradnji s operaterima.

Djelatnosti

Logistika

Mobisova logistika izuzetno je važan dio poslovnog procesa obzirom na važnost pravovremene i točne isporuke robe na adrese svih partnera diljem Hrvatske.

Odjel logistike isporučuje više od 115.000 paketa godišnje.

S velikim brojem uspješno poslanih i dostavljenih paketa godišnje, dugogodišnjim iskustvom u koordinaciji robe u fizičkom, informacijskom i organizacijskom pogledu, Mobis uspješno realizira sve zahtjeve tržišta.

115.000+Poslanih paketa u 2016. godini
Djelatnosti

Servisni Centri

30 godina iskustva u servisiranju mobilnih telefona i drugih uređaja

Od 1992. godine, naš servisni centar djelovao je u sklopu matične tvrtke Mobis electronic u Zagrebu gdje se pozicionira među najbolje servise u Jugoistočnoj Europi. 

Od 2008. godine djeluje kao zasebna tvrtka MESC  d.o.o.(Mobis-electronic Servisni Centar d.o.o.) koja se dodatno razvija u cijeloj regiji i surađuje s brojnim proizvođačima mobilnih i drugih uređaja. Danas naši servisni centri djeluju u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu s više od 110 djelatnika, od kojih je 50 vrhunskih tehničkih stručnjaka, i odrađuju oko 20 000 radnih naloga mjesečno.

2018. godine tvrtka MOBIS-electronic Servisni Centar d.o.o. iz Zagreba postaje Tech Doctor d.o.o. 

Svaku minutu 1 uređaj uđe ili 1 izađe iz MESC-a na regionalnoj osnovi.

20.000Prosjek mjesečnih MESC radnih naloga 

Djelatnosti

Servisni Centri – regionalna pokrivenost

U našim servisnim centrima, ovisno o tržištu, moguće je popraviti uređaje 12 poznatih svjetskih proizvođača: Samsung, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Emporia, ZTE, Lenovo, Apple, Microsoft, Wiko, Evolveo. Naši servisni centri surađuju s najvećim operaterima u regiji.

Posjetite regionalne internetske stranice servisnih centara:

Tech Doctor Zagreb ♦ MESC Sarajevo ♦ MESC Beograd

MESC Sarajevo uspješna je tvrtka koja djeluje već 16 godina i radi s poznatim svjetskim brendovima. Kvalitetu poslovanja prepoznali su brendovi mobilnih uređaja Alcatel, Blackberry, Huawei, LG, Lenovo/Motorola, Wiko i Coolpad te Nokia/Microsoft i Meizu. 

MESC Beograd specijalizirana je tvrtka za servisiranje i logističke usluge vezane za mobilnu tehnologiju. Čak 11 godina uspješnog poslovanja prepoznali su brendovi Huawei, Blackberry, LG, Alcatel, Wiko i Prestigio. 

Djelatnosti

Korisnička podrška

Služba za korisnike Tech Doctor-a u Hrvatskoj pruža učinkovitu i brzu uslugu prilagođenu potrebama svakog korisnika.

S više od 7000 uspješno odrađenih upita mjesečno, korisnička služba pruža stručnu podršku s ciljem pružanja najkvalitetnije usluge.

88.000+Broj primljenih Help Desk poziva tokom 2016. godine

Kontakt

Sjedište
Radnička 1A,
10000 Zagreb

Email: office@mobis.hr
Telefon: +385 (1) 6188 511

 

Radno vrijeme
Pon - Pet od 9 do 17h 

OIB: 10765466090
MBS: 080307073

 

Računi tvrtke

OTP banka d.d.
Ulica Domovinskog rata 61, 21000 Split
IBAN: HR6324070001100050796
Swift: OTPVHR2X


ZAGREBAČKA BANKA d.d.
Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb
IBAN: HR2223600001101348159 
Swift: ZABAHR2X 

Kontaktirajte nas

© 2024 Mobis Electronic d.o.o. Izrada web stranica: Marker.hr